Grusväg i Sverige under solnedgång

Om Nordic snus

Nordic Snus grundades 1999 och har sitt arv och tradition i den nordiska kulturen. Vi tillverkar ett brett sortiment av svenskt kvalitetssnus både för dem som vill prova nya smaker och för dem som vill ha ett traditionellt snus av hög kvalitet.

Vår svenska snustradition

Intill den porlande Säveån norr om Göteborg, i den anrika kvarnen Vårgårda Kvarn från 1432, tillverkas vårt svenska kvalitetssnus. Med arvet i den svenska snustraditionen tillsammans med ett öppet sinne och en passion för innovation skapas både klassiskt svenskt snus och snus i modernare tappning.

Mitt i den förtrollande svenska naturen och med kraft från vågorna i Säveån sker ett hantverk där torkade och malda tobaksblad blandas med vatten och salt. Recept som ibland är flera hundra år gamla blir till ett snussortiment som med en mångfald av smaker men med en gemensam nämnare – kvalitetssnus i en dosa.
Rosa moln på himmelen

Hållbar snustillverkning

Nordic Snus är en del av JTI, en av världens största tobaksproducenter. Vårt globala råvarunätverk garanterar att alla odlingar som levererar tobak till oss jobbar på ett hållbart sätt.

Läs mer om vårt arbete

Vår svenska snusblandning

I vårt snus använder vi det enkla receptet från sekler tillbaka bestående av fyra huvudingredienser: Tobak, vatten, salt och arom.

Läs mer

Svenskt landskap med dimma

Kontakt

Skriv till oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Ring 020-765 765 eller använd kontaktformuläret för att skriva ett mejl.

Kontakta oss

Svenskt landskap med dimma
18-års gräns på snus

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne

Är du över 18 år?

Den här sidan innehåller information om tobak- och nikotininnehållande produkter avsedda för personer över 18 år. För besök och inköp måste du vara 18 år eller äldre.

Genom att klicka på “acceptera alla cookies” samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning.