Nordic Snus snusfabrik i Vårgårda Kvarn

Vårgårda snusfabrik

Med kraft från den svenska naturen driver vi den anrika fabriken Vårgårda Kvarn för vår snustillverkning. Mitt i den förtrollande miljön intill den porlande Säveån produceras traditionellt svenskt kvalitetssnus som sedan hamnar i just din dosa.

Kraft från ån

Säveån

Den brusande Säveån belägen intill Vårgårda Kvarn förser fabriken men en stor del av den el som behövs för vår snusproduktion. Tack vare den svenska naturens förtrollande krafter kan vi hålla produktionens miljöpåverkan till ett minimum och du kan njuta av smaken av nordisk natur med gott samvete.

En äldre rostig klocka

Det svenska tobaksarvet

I ett litet samhälle på västgötaslätten vackert belägen vid den porlande Säveån ligger den fina gamla industribyggnaden Vårgårda Kvarn. Kvarnen vars historia sträcker sig tillbaka till 1400-talet har genom åren huserat olika verksamheter, innan den år 2000 byggdes om till den fabrik där vi idag tillverkar vårt svenska kvalitetssnus.
18-års gräns på snus

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne

Är du över 18 år?

Den här sidan innehåller information om tobak- och nikotininnehållande produkter avsedda för personer över 18 år. För besök och inköp måste du vara 18 år eller äldre.

Genom att klicka på “acceptera alla cookies” samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning.