Om Nordic Snus

Nordic Snus tillverkar svenskt kvalitetssnus som prisvärda LD, traditionella Gustavus och det kraftfulla Nordic Storm. Vi är en utmanare som alltid satsar på att förnya oss. Sortimentet utvecklas ständigt och vi följer vår tid med nya innovativa produkter som lever upp till dina förväntningar på smak och kvalitet.

Om Nordic Snus

På Nordic Snus väljer vi noggrant ut den bästa tobaken och förädlar den i vår snusfabrik Vårgårda Kvarn. Fabriken har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1432 då kvarnen redan var en viktig del i det lilla samhället norr om Göteborg.

Idag produceras här svenskt kvalitetssnus enligt traditionella metoder, men med den modernaste tekniken. Processen där torkade tobaksblad mals och blandas med salt och vatten är ett anrikt hantverk med recept som ibland är flera hundra år gamla. Hos oss lever det klassiska svenska snuset vidare i modern tappning.

Produkterna från Nordic Snus är en del i dagens urbana kultur och ett självklart inslag till både vardag och fest. Vårt sortiment erbjuder en mångfald av smaker och kvaliteter som grundar sig lika mycket i vår historia som i din samtid och framtid.

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärkena LD, Nordic Storm och Gustavus.

Läs mer om snusfabriken

Hitta återförsäljare

Här kan du söka bland återförsäljare för vårt snus i Sverige.

Alla produkter
 1. Alla produkter
 2. Gustavus
 3. Gustavus Original Portion
 4. Gustavus Vit Portion
 5. Gustavus Slim Cut Strong
 6. Gustavus Slim Cut Blue
 7. Gustavus Slim Cut Salvi
 8. LD
 9. LD Original Portion
 10. LD Original Vit Portion
 11. LD Original Portion Stark
 12. LD Original Lös
 13. LD 30 Original Portion
 14. LD 30 Original Vit Portion
 15. LD Salmiak Original Portion
 16. LD Salmiak Vit Portion
 17. Nordic Storm
 18. Nordic Storm Slim White Original
 19. Nordic Storm Large White Fresh
 20. Nordic Storm Slim White Fresh

Skriv till oss

Konsumentkontakt

Behöver du komma i kontakt med oss? Ring 020-765 765 eller använd kontaktformuläret för att skriva ett mejl.

Kontaktformulär

Så blandar vi snus

Snus innehåller i grunden bara fyra huvudingredienser: Tobak, vatten, salt och aromämnen som varieras från snussort till snussort. Det här i grunden enkla receptet har hållit sig i sekler, med några små förändringar.

Hållbar snustillverkning

Nordic Snus är en del av JTI, en av världens största tobaksproducenter. Vårt globala råvarunätverk garanterar att alla odlingar som levererar tobak till oss jobbar på ett hållbart sätt.

Råvaror

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.