LD

 • LD Vit har vår förfuktade tobak som ger lägre rinnighet med en full och jämnare smakupplevelse. Det har den stora snussmaken av fyllig tobak och frisk bergamott som också finns i LD Original. Du får den i dosan med det smarta kombilocket.

  Vit
 • LD Original Stark ger dig samma traditionella snussmak som LD Original men med extra styrka. Det är gjort av tobaksblad med högre nikotinhalt och bjuder på en robust kraft med frisk citrussmak av bergamott. LD Original Stark kommer i dosan med smart kombilock.

  Original Stark
 • Premiumkvalitet till rätt pris

  LD har idag ett sortiment av prisvärt kvalitetssnus som du kan lita på. Vi väljer noggrant ut den bästa tobaken som vi förädlar i snusfabriken Vårgårda Kvarn. Vem som helst kan göra ett billigt snus, konsten är att göra ett riktigt bra snus till ett riktigt bra pris.

  Vi utvecklar hela tiden LD för att svara på våra snusares önskemål och förväntningar. Idag kan du välja mellan portion, vit portion och lössnus. Smakerna har en traditionsenlig tobakskaraktär med inslag av bergamott eller salmiak.

  LD tillverkas enligt de högt uppsatta kraven i vår kvalitetsstandard Swedish Quality Snus. Det är tack vare ett stort kunnande och gedigen erfarenhet som vi kan producera ett prisvärt LD-sortiment, utan att tumma på varken kvalitet eller din snusupplevelse.

  Helt enkelt ett riktigt bra snus som smakar mer än det kostar.

 • LD Vit  Stark ger dig samma traditionella snussmak som LD Vit men med extra styrka. Det är gjort av tobaksblad med högre nikotinhalt och bjuder på en robust kraft med frisk citrussmak av bergamott. Du får den i dosan med det smarta kombilocket.

  Vit Stark
 • LD Original är en av Sveriges populäraste bruna portioner. Med den fylliga smaken av utvald tobak och frisk bergamott är det snuset som smakar vad de flesta kallar snus. Dosan kommer med vårt smarta kombilock.

  Original
 • LD Salmiak Original är störst i Sverige. Det har den fylliga smaken av kryddig tobak med mild fruktig lakrits och kommer i dosan med vårt smarta kombilock.

  Salmiak Original
 • LD Salmiak Vit är gjort på de bästa utvalda råvarorna och bjuder på smaken av fyllig tobak och mild fruktig salmiak. De vita portionerna ger dig ett snus med mindre rinnighet och en rik smakupplevelse. Du får den i vår smarta dosa med kombilock.

  Salmiak Vit
 • LD30 Original  ger dig ännu mer (30 portioner)  än vad det kostar av det populära LD Original. Med den fylliga smaken av premiumtobak och frisk bergamott är det snuset som smakar vad de flesta kallar snus.

  30 Original
 • LD30 Vit ger dig ännu mer (30 portioner) än vad det kostar och är det självklara valet för dig som vet vad du gillar. Snuset har vår förfuktade tobak som ger lägre rinnighet med en full och jämnare smakupplevelse.

  30 Vit
 • LD Salmiak Original Stark har en fyllig smak av kryddig tobak med toner av mild och fruktig lakrits. LD Salmiak Stark kommer med vårt smarta kombilock.

  Salmiak Stark
 • Ska det smaka mer än det kostar? LD är det naturliga alternativet när du vill ha mycket kvalitetssnus för pengarna.

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga tobaksprodukter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.