Skog och vatten med dimma

Swedish Quality Snus

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus. Tester och analyser genomförs löpande för att säkerställa att ingredienser, hygien och generell produktionskvalitet möter våra krav.

Kvalitetsstämpel Swedish Quality snus från Nordic Snus
Kvalitetsstämpel Swedish Quality snus från Nordic Snus

Swedish Quality Snus - premiumstandarden

Tester och analyser

Den standard som är satt av Swedish Quality Snus möter relevanta regelverk som är uppställda av Livsmedelsverket avseende oönskade ämnen och tillåtna livsmedelstillsatser i snus.

Torkade blad

Kvalitetscertifiering och miljöcertifiering

Rätt nivå

Nordic Snus är kvalitetscertifierat enligt ISO9001 och följer HACCP-rutinen för att säkra livsmedelsproduktionen mot konsumtionsrisker. Produktionen är också miljöcertifierad enligt ISO14001 och OHSAS 18001.

Torkade blad
Person som skriver kontrakt

Noggranna kontroller

Regelefterföljning avseende produktreglering

I och med Swedish Quality Snus uppfyller Nordic Snus tobakslagens och livsmedelslagens krav på snus. Samtliga Nordic Snus produkter genomgår med jämna mellanrum noggranna kontroller för att säkerställa att produkterna lever upp till relevanta lagar och regler.

Livsmedelstillsatser är tillåtna i tillverkningsprocessen enligt svensk lag. En lista på tillåtna tillsatser återfinns på livsmedelsverkets hemsida.
18-års gräns på snus

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne

Är du över 18 år?

Den här sidan innehåller information om tobak- och nikotininnehållande produkter avsedda för personer över 18 år. För besök och inköp måste du vara 18 år eller äldre.

Genom att klicka på “acceptera alla cookies” samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning.