Vit Portion
Stark
16g (20 portioner)
Omdöme
Rinnighet Normal
Smak Mer smak
Styrka Stark känsla
Passform Normal

Vit Stark

Rating:

LD Vit  Stark ger dig samma traditionella snussmak som LD Vit men med extra styrka. Det är gjort av tobaksblad med högre nikotinhalt och bjuder på en robust kraft med frisk citrussmak av bergamott. Du får den i dosan med det smarta kombilocket.

LD Vit Stark är den mer nikotinstarka varianten på Vit. Ett robust snus med fyllig tobakssmak och frisk bergamott. Snuset görs på tobaksblad med extra hög nikotinhalt, vilket ger den extra styrkan. LD Vit Stark görs med förfuktad tobak, vilket ger lägre rinnighet med en mustig och varaktig smakrelease. På snusfabriken i Vårgårda Kvarn, där LD tillverkas, omfamnar vi tradition, omsorgsfullt hantverk och gediget kunnande. Gemensamt för alla LD-snus är att det har en mycket mustig och kraftfull tobakskaraktär.

Mer Information
Produktfamilj LD
Nettoinnehåll (g) 16
pH-värde 8,5
Bas arom Bergamott
Typ Vit Portion
Hållbarhet 25 veckor
Portioner/dosa 20 portioner
Påsetyp Normal
Vikt/prilla (g) 0,8
Fukthalt 44%
Styrka Stark
Nikotininnehåll 14 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Rinner lite
Rinner mycket
Lite smak
Mycket smak
Svag känsla
Stark känsla
Känns liten
Känns stor

Om LD

LD har idag ett sortiment av prisvärt kvalitetssnus som du kan lita på. Vi väljer noggrant ut den bästa tobaken som vi förädlar i snusfabriken Vårgårda Kvarn. Vem som helst kan göra ett billigt snus, konsten är att göra ett riktigt bra snus till ett riktigt bra pris. Vi utvecklar hela tiden LD för att svara på våra snusares önskemål och förväntningar. Idag kan du välja mellan portion, vit portion och lössnus.


Smakerna har en traditionsenlig tobakskaraktär med inslag av bergamott eller salmiak. LD tillverkas enligt de högt uppsatta kraven i vår kvalitetsstandard Swedish Quality Snus. Det är tack vare ett stort kunnande och gedigen erfarenhet som vi kan producera ett prisvärt LD-sortiment, utan att tumma på varken kvalitet eller din snusupplevelse.

Helt enkelt ett riktigt bra snus som smakar mer än det kostar.

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärket LD.

Läs mer om snusfabriken