Vit Portion
Stark
16g (20 portioner)
Omdöme
Rinnighet Normal
Smak Mer smak
Styrka Stark känsla
Passform Normal

Original Vit Stark Portion

Rating:

LD Original Vit  Stark ger dig samma traditionella snussmak som LD Original Vit men med extra styrka. Det är gjort av tobaksblad med högre nikotinhalt och bjuder på en robust kraft med frisk citrussmak av bergamott. Du får den i dosan med det smarta kombilocket.

LD Original Vit Stark Portion har vår förfuktade tobak som ger lägre rinnighet med en full och jämnare smakupplevelse. Det har den stora snussmaken av fyllig tobak och frisk bergamott som också finns i LD Original Stark Portion. LD Original Vit Stark Portion får du i dosan med vårt smarta kombilock. LD Original Vit Stark är ett starkare portionssnus av premiumkvalitet till rätt pris och produceras i Vårgårda kvarn enligt konstens alla regler för att ge dig den bästa kvaliteten och smakupplevelsen.

LD Original Vit Stark Portion är ett snus som uppfyller kraven enligt Swedish Quality Snus standard. 

Mer Information
Produktfamilj LD
Nettoinnehåll (g) 16
pH-värde 8,5
Bas arom Bergamott
Typ Vit Portion
Hållbarhet 25 veckor
Portioner/dosa 20 portioner
Påsetyp Normal
Vikt/prilla (g) 0,8
Fukthalt 44%
Styrka Stark
Nikotininnehåll 14 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Rinner lite
Rinner mycket
Lite smak
Mycket smak
Svag känsla
Stark känsla
Känns liten
Känns stor

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärket LD samt de vita och tobaksfria portionerna under varumärket Nordic Spirit.

Läs mer om snusfabriken