Vit Portion
Extra Stark
19,2g (24 portioner)
Profil
Smak Mer smak
Styrka Känns mer
Passform Normal
Rinnighet Rinner mindre

Nordic Storm Slim White Original

Den perfekta kombinationen av styrka och smak med en välbalanserad smak av tobak och klassisk bergamott i smalare portionspåsar. Du får den höga nikotinhalten som ger en unik explosiv karaktär och ett snus med en fyllig smak som håller länge. Dosa med smart kombilock.

En blivande klassiker med den perfekta kombinationen av styrka och smak. Nordic Storm Slim White Original har en välbalanserad kombination av utvald tobak och klassisk bergamott. Med den höga nikotinhalten får du dessutom en explosiv smakupplevelse.

Nordic Storm Slim White Original har den smalare vita portionspåsen som gör att det rinner mindre vilket ger ännu längre smakupplevelse. Den ger också bättre passform och diskretare placering under läppen. Du får den i vår smarta dosa med kombilock.

Nordic Storm Slim White Original är ett snus som uppfyller kraven enligt Swedish Quality Snus standard. 

Mer information
Produktfamilj Nordic Storm
Nettoinnehåll (g) 19,2
pH-värde 8,5
Bas arom Bergamott
Typ Vit Portion
Hållbarhet 24 veckor
Portioner/dosa 24 portioner
Påsetyp Slim
Vikt/prilla (g) 0,8
Fukthalt 44%
Styrka Extra Stark
Nikotininnehåll 16 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Om Nordic Storm

Nordic Storm är en kraftfull linje med enbart starkt snus, framtaget för att möta dina förväntningar. När du väljer Nordic Storm vet du att du får ett starkt snus som ger mer. Mer styrka. Mer smak. Och mer snus i dosan. För att skapa den rätta styrkan väljer vi särskilt ut tobaksblad från plantor med hög nikotinhalt och bred, potent karaktär. Den utvalda tobaken förädlas sedan i vår snusfabrik Vårgårda Kvarn. I en modern och sluten process balanserar vi omsorgsfullt styrkan med smaker av bergamott eller mint för att uppnå Nordic Storms långvariga, kraftfulla smakupplevelse. Nordic Storm finns i både slim- och large-format. Ett starkt snus som är en upplevelse utöver det mesta, med den mäktiga smaken och kraften som man söker i ett starkare snus. Det enda riktigt starka snuset som bär vår kvalitetsmärkning Swedish Quality Snus.

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärkena LD samt Nordic Storm.

Läs mer om snusfabriken

Hitta snus återförsäljare

Här kan du söka bland återförsäljare för vårt snus i Sverige.

Alla produkter
 1. Alla produkter
 2. LD
 3. LD Original Portion
 4. LD Original Vit Portion
 5. LD Original Portion Stark
 6. LD Original Lös
 7. LD 30 Original Portion
 8. LD 30 Original Vit Portion
 9. LD Salmiak Original Portion
 10. LD Salmiak Vit Portion
 11. Nordic Storm
 12. Nordic Storm Slim White Original
 13. Nordic Storm Large White Fresh
 14. Nordic Storm Slim White Fresh

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.