Vit Portion
Extra Stark
21,6g (20 portioner)
Profil
Smak Mer smak
Styrka Känns mer
Passform Känns större
Rinnighet Normal

Nordic Storm Large White Fresh

Söker du en fräsch smak och riktig styrka i större format, så ska du prova Nordic Storm Large White Fresh.  Den har kryddig smak av tobak vässad med mentol och pepparmint. Den höga nikotinhalten ger en unik explosiv karaktär till de större portionerna. Du får den i dosa med smart kombilock.

Söker du styrka och smak vässad med fräsch mentol i större format? Nordic Storm Large White Fresh bjuder på smaken av kryddig tobak med uppfriskande mentol och pepparmint. Tack vare den höga nikotinhalten får du dessutom en explosiv smakupplevelse.

Nordic Storm Large White Fresh har den större vita portionspåsen som gör att det rinner mindre och smakar längre, samtidigt som du får en fylligare känsla under läppen. Nordic Storm Large White Fresh kommer i vår smarta dosa med kombilock.

Nordic Storm Large White Fresh är ett snus som uppfyller kraven enligt Swedish Quality Snus standard. 

Mer information
Produktfamilj Nordic Storm
Nettoinnehåll (g) 21,6
pH-värde 8,5
Bas arom Bergamott, Mentol
Typ Vit Portion
Hållbarhet 24 veckor
Portioner/dosa 20 portioner
Påsetyp Normal
Vikt/prilla (g) 0,9
Fukthalt 44%
Styrka Extra Stark
Nikotininnehåll 16 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Om Nordic Storm

Nordic Storm är en kraftfull linje med enbart starkt snus, framtaget för att möta dina förväntningar. När du väljer Nordic Storm vet du att du får ett starkt snus som ger mer. Mer styrka. Mer smak. Och mer snus i dosan. För att skapa den rätta styrkan väljer vi särskilt ut tobaksblad från plantor med hög nikotinhalt och bred, potent karaktär. Den utvalda tobaken förädlas sedan i vår snusfabrik Vårgårda Kvarn. I en modern och sluten process balanserar vi omsorgsfullt styrkan med smaker av bergamott eller mint för att uppnå Nordic Storms långvariga, kraftfulla smakupplevelse. Nordic Storm finns i både slim- och large-format. Ett starkt snus som är en upplevelse utöver det mesta, med den mäktiga smaken och kraften som man söker i ett starkare snus. Det enda riktigt starka snuset som bär vår kvalitetsmärkning Swedish Quality Snus.

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärkena LD samt Nordic Storm.

Läs mer om snusfabriken

Hitta snus återförsäljare

Här kan du söka bland återförsäljare för vårt snus i Sverige.

Alla produkter
 1. Alla produkter
 2. LD
 3. LD Original Portion
 4. LD Original Vit Portion
 5. LD Original Portion Stark
 6. LD Original Lös
 7. LD 30 Original Portion
 8. LD 30 Original Vit Portion
 9. LD Salmiak Original Portion
 10. LD Salmiak Vit Portion
 11. Nordic Storm
 12. Nordic Storm Slim White Original
 13. Nordic Storm Large White Fresh
 14. Nordic Storm Slim White Fresh

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.