Nordic Storm

Nordic Storm är en kraftfull linje som ger mer. Mer styrka. Mer smak. Mer i dosan. Fokus ligger på att skapa ett snus som ger en långvarig och balanserad smakupplevelse tillsammans med en stark nikotinleverans. Nordic Storm är helt enkelt en produktfamilj som tar för sig och riktar sig till dig som söker styrkan i snuset. 

Återförsäljare av Nordic Storm
 • Den perfekta kombinationen av styrka och smak med en välbalanserad smak av tobak och klassisk bergamott i smalare portionspåsar. Du får den höga nikotinhalten som ger en unik explosiv karaktär och ett snus med en fyllig smak som håller länge. Dosa med smart kombilock.

  Slim White Original
 • Söker du en fräsch smak och riktig styrka i större format, så ska du prova Nordic Storm Large White Fresh.  Den har kryddig smak av tobak vässad med mentol och pepparmint. Den höga nikotinhalten ger en unik explosiv karaktär till de större portionerna. Du får den i dosa med smart kombilock.

  Large White Fresh
 • Styrkan och smaken sitter i längre

  Nordic Storm är en kraftfull linje med enbart starkt snus, framtaget för att möta dina förväntningar. När du väljer Nordic Storm vet du att du får ett starkt snus som ger mer. Mer styrka. Mer smak. Och mer snus i dosan.

  För att skapa den rätta styrkan väljer vi särskilt ut tobaksblad från plantor med hög nikotinhalt och bred, potent karaktär. Den utvalda tobaken förädlas sedan i vår snusfabrik Vårgårda Kvarn. I en modern och sluten process balanserar vi omsorgsfullt styrkan med smaker av bergamott eller mint för att uppnå Nordic Storms långvariga, kraftfulla smakupplevelse.

  Nordic Storm finns i både slim- och large-format. Ett starkt snus som är en upplevelse utöver det mesta, med den mäktiga smaken och kraften som man söker i ett starkare snus. Det enda riktigt starka snuset som bär vår kvalitetsmärkning Swedish Quality Snus.

 • Diskretare men lika kraftfull. Nordic Storm Slim White Fresh med smalare portionspåsar är den perfekta kombinationen av styrka och smak med mentol och pepparmint. Den höga nikotinhalten ger en explosiv karaktär även i de smalare portionerna. Dosan har vårt smarta kombilock.

  Slim White Fresh
 • Mer styrka, mer smak och mer snus. Hur du än vrider och vänder på det kommer Nordic Storm att vara det självklara valet när det gäller.

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga tobaksprodukter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.