Vit Portion
Ultra Stark
13g (20 portioner)
Omdöme
Rinnighet Rinner mindre
Smak Mer smak
Styrka Stark känsla
Passform Normal

Spearmint Intense Strong

Rating:

Spearmint Intense Strong kommer i vår högsta nikotinstyrka någonsin, den är för dig som vill ha en riktigt bra nikotinleverans tillsammans med härliga smaker av frisk spearmint. En riktigt fräsch och stark produkt på samma gång helt enkelt.

Spearmint Intense Strong kommer i vår högsta nikotinstyrka någonsin, den är för dig som vill ha en riktigt bra nikotinleverans tillsammans med härliga smaker av frisk spearmint. En riktigt fräsch och stark produkt på samma gång helt enkelt. Spearmint Intense Strong ger både en snabb och kraftig kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. Blandningen med växtfiber (cellulosa) och tuggummibas bidrar till en mjuk och behaglig känsla under läppen, samtidigt som portionerna smakar längre.
 
De mjuka och vita portionspåsarna rinner dessutom mindre och färgar inte saliven som vanligt snus. Kort sagt, ett modernt tobaksfritt alternativ, som passar lika bra på festen som på jobbet.
Mer Information
Produktfamilj Nordic Spirit
Nettoinnehåll (g) 13
pH-värde 8,5
Bas arom Grönmynta
Typ Vit Portion
Hållbarhet 42 veckor
Portioner/dosa 20 portioner
Påsetyp Slim
Vikt/prilla (g) 0,65
Fukthalt 7%
Styrka Ultra Stark
Nikotininnehåll 17 mg/g

Innehåll: Fyllnadsmedel (E965, E460), tuggummibas, nikotin, surhetsreglerande medel (500), aromer, fuktighetsbevarande medel (1520).

Rinner lite
Rinner mycket
Lite smak
Mycket smak
Svag känsla
Stark känsla
Känns liten
Känns stor

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärket LD samt de vita och tobaksfria portionerna under varumärket Nordic Spirit.

Läs mer om snusfabriken