Vit Portion
Normal
13g (20 portioner)
Omdöme
Rinnighet Rinner mindre
Smak Mer smak
Styrka Känns lite
Passform Normal

Spearmint Intense

Rating:

Spearmint Intense kommer i en lägre nikotinstyrka än tidigare Nordic Spirit. Med en fräsch, intensiv smak av spearmint och härliga söta undertoner så får en perfekt kombination mellan frisk smak och styrka.

Spearmint Intense kommer i en lägre nikotinstyrka än tidigare Nordic Spirit. Med en fräsch, intensiv smak av spearmint och härliga söta undertoner så får en perfekt kombination mellan frisk smak och styrka. Här har vi skapat finstämd och riktigt frisk karaktär som du inte får missa. Spearmint Intense ger en snabb men mild kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans.
 
Blandningen med växtfiber (cellulosa) och tuggummibas bidrar till en mjuk och behaglig känsla under läppen, samtidigt som portionerna smakar längre. De mjuka och vita portionspåsarna rinner dessutom mindre och färgar inte saliven som vanligt snus. Kort sagt, ett modernt tobaksfritt alternativ, som passar lika bra på festen som på jobbet.
Mer Information
Produktfamilj Nordic Spirit
Nettoinnehåll (g) 13
pH-värde 8,5
Bas arom Grönmynta
Typ Vit Portion
Hållbarhet 42 veckor
Portioner/dosa 20 portioner
Påsetyp Slim
Vikt/prilla (g) 0,65
Fukthalt 7%
Styrka Normal
Nikotininnehåll 9 mg/g

Innehåll: Fyllnadsmedel (E965, E460), tuggummibas, nikotin, surhetsreglerande medel (500), aromer, fuktighetsbevarande medel (1520).

Rinner lite
Rinner mycket
Lite smak
Mycket smak
Svag känsla
Stark känsla
Känns liten
Känns stor

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärket LD samt de vita och tobaksfria portionerna under varumärket Nordic Spirit.

Läs mer om snusfabriken