Nordic Spirit

Nordic Spirit smakar längre och ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. De mjuka och vita portionspåsarna rinner dessutom mindre och färgar inte saliven som traditionellt snus. Kort sagt, ett modernt tobaksfritt alternativ, som passar lika bra på festen som på jobbet.

Återförsäljare av Nordic Spirit
 • Nordic Spirit Elderflower kombinerar klassiska smaker i ett modernt tobaksfritt format. Här har vi skapat en annorlunda men finstämd karaktär som för tankarna till den svenska sommaren, med smak av fläder och inslag av citrus.

  Elderflower
 • Nordic Spirit Berry Citrus kombinerar klassiska och moderna smaker i ett nytt tobaksfritt format. Här har vi skapat en annorlunda men finstämd karaktär, där citrustonerna från bergamott kompletteras av sötsyrliga undertoner av vilda bär.

   

   

  Berry Citrus
 • Anytime Anywhere

  Vi utvecklade Nordic Spirit för att erbjuda dig ett alternativ som motsvarar dagens moderna förväntningar på en fräschare och renare upplevelse. Nordic Spirit levereras i kritvita portionspåsar som kombinerar det bästa hos det traditionella snuset med ett nytänkande format helt fritt från tobak. Nordic Spirit finns i tre välbalanserade smaker och framställs i en patenterad process. Den unika blandningen av naturliga växtfibrer, nikotin, fräscha smakaromer och en mindre del tuggummibas ger portionspåsen en optimal mjukhet som formas diskret under läppen.

 • Nordic Spirit Smooth Mint ger dig vår fräschaste upplevelse hittills, helt fri från tobak. Rätt mängd frisk mentol, tillsammans med sötare peppamint, ger en perfekt balanserad mintsmak. True White Mint ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans.

  Smooth Mint
 • Nordic Spirit erbjuder dig en modern, tobaksfri och fräsch upplevelse och passar lika bra på festen som på jobbet.

Snusfabriken

Vårgårda Kvarn blev det gamla svenska snusmonopolets första seriösa utmanare och idag är tillverkningen som pågår i de gamla tegelhusen toppmodern, med produktion som byggts upp helt från grunden och snillrika maskiner enligt högsta standard. På Nordic Snus fortsätter vi att utmana och numera säljs vårt snus i butiker över hela landet, såväl som på internet.