Nordic Spirit

Nordic Spirit smakar längre och ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. De mjuka och vita portionspåsarna rinner dessutom mindre och färgar inte saliven som traditionellt snus. Nordic Spirit kommer i dosor med känsla av nordisk trädesign och nordiskt formspråk.

Återförsäljare av Nordic Spirit
 • Nordic Spirit True White Bergamot Wildberry kombinerar klassiska och moderna smaker i ett nytt tobaksfritt format. Här har vi skapat en annorlunda men finstämd karaktär, där citrustonerna från bergamott kompletteras av sötsyrliga undertoner av vilda bär.

  True White Bergamot Wildberry
 • Nordic Spirit True White Mint ger dig vår fräschaste upplevelse hittills, helt fri från tobak. Rätt mängd frisk mentol, tillsammans med sötare peppamint, ger en perfekt balanserad mintsmak. True White Mint ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans.

  True White Mint
 • Nytänkande Nordic Spirit True White

  Vi utvecklade Nordic Spirit True White för att erbjuda dig ett alternativ som motsvarar dagens moderna förväntningar på en fräschare och renare upplevelse. Nordic Spirit levereras i kritvita portionspåsar som kombinerar det bästa hos det traditionella snuset med ett nytänkande format helt fritt från tobak.

  Nordic Spirit smakar längre och ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. De mjuka och vita portionspåsarna rinner dessutom mindre och färgar inte saliven som traditionellt snus.

  Nordic Spirit finns i två välbalanserade smaker och framställs i en patenterad process. Den unika blandningen av naturliga växtfibrer, nikotin, fräscha smakaromer och en mindre del tuggummibas ger portionspåsen en optimal mjukhet som formas diskret under läppen.

  Det kritvita Nordic Spirit kommer i dosor med känsla av nordisk trädesign och nordiskt formspråk. Ett modernt alternativ som ger dig en tobaksfri, fräsch och ren upplevelse och den passar lika bra på festen som på jobbet.

Snusfabriken

Vårgårda Kvarn blev det gamla svenska snusmonopolets första seriösa utmanare och idag är tillverkningen som pågår i de gamla tegelhusen toppmodern, med produktion som byggts upp helt från grunden och snillrika maskiner enligt högsta standard. På Nordic Snus fortsätter vi att utmana och numera säljs vårt snus i butiker över hela landet, såväl som på internet.