Lös
Normal
40g ()
Omdöme
Malning Normalt
Munkänsla Mer fuktig
Smak Mer smak
Styrka Känns mer

Original Lös

LD Original Lös är gjort av noggrant mald kvalitetstobak med rätt fuktighet för perfekt bakbarhet. Med den robusta smaken av fyllig tobak och bergamott är LD Original Lös ett riktigt lössnus när det är som bäst.

LD Original Lös är gjort av noggrant mald kvalitetstobak med rätt fuktighet för perfekt bakbarhet. Med den robusta smaken av fyllig tobak och bergamott är LD Original Lös ett riktigt lösnus när det är som bäst. I vår dosa håller sig snuset dessutom färskt längre. LD Original Lös är ett snus av premiumkvalitet till rätt pris och produceras i Vårgårda kvarn enligt konstens alla regler för att ge dig den bästa kvaliteten och smakupplevelsen.

LD Original Lös är ett snus som uppfyller kraven enligt Swedish Quality Snus standard. 

Mer information
Produktfamilj LD
Nettoinnehåll (g) 40
pH-värde 8,5
Bas arom Bergamott
Typ Lös
Hållbarhet 18 veckor
Fukthalt 55%
Styrka Normal
Nikotininnehåll 10 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Mycket finmald
Mycket grov
Torr
Fuktig
Lite smak
Mycket smak
Svag känsla
Stark känsla

Om LD

LD har idag ett sortiment av prisvärt kvalitetssnus som du kan lita på. Vi väljer noggrant ut den bästa tobaken som vi förädlar i snusfabriken Vårgårda Kvarn. Vem som helst kan göra ett billigt snus, konsten är att göra ett riktigt bra snus till ett riktigt bra pris. Vi utvecklar hela tiden LD för att svara på våra snusares önskemål och förväntningar. Idag kan du välja mellan portion, vit portion och lössnus.


Smakerna har en traditionsenlig tobakskaraktär med inslag av bergamott eller salmiak. LD tillverkas enligt de högt uppsatta kraven i vår kvalitetsstandard Swedish Quality Snus. Det är tack vare ett stort kunnande och gedigen erfarenhet som vi kan producera ett prisvärt LD-sortiment, utan att tumma på varken kvalitet eller din snusupplevelse.

Helt enkelt ett riktigt bra snus som smakar mer än det kostar.

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärket LD samt de vita och tobaksfria portionerna under varumärket Nordic Spirit.

Läs mer om snusfabriken

Hitta snusåterförsäljare

Här kan du söka bland återförsäljare för vårt snus i Sverige.

Välj Produkt
 1. Välj Produkt
 2. LD
 3. Original Vit Portion
 4. Original Stark Portion
 5. Original Vit Stark Portion
 6. Original Portion
 7. Salmiak Original Portion
 8. Salmiak Vit Portion
 9. 30 Original Portion
 10. 30 Original Vit Portion
 11. Original Lös
 12. Nordic Spirit
 13. Elderflower
 14. Berry Citrus
 15. Spearmint Intense
 16. Spearmint Intense Strong
 17. Smooth Mint

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga tobaksprodukter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.