Vit Portion
Normal
15,4g (22 portioner)
Profil
Smak Mycket smak
Styrka Normal
Passform Känns mindre
Rinnighet Rinner mindre

Gustavus Slim Cut Salvi

Söt- och saltlakrits i en perfekt balans toppas med en ton av viol vilket ger Gustavus Slim Cut Salvi en komplex men harmonisk upplevelse. Levereras i slim white-portionspåsar som sitter diskret under läppen. Dosan har det innovativa gångjärnet i kombilocket som Gustavus var först med att införa på marknaden.

De populära smakerna lakrits och viol har länge varit favoriter bland nordbor. Gustavus Slim Cut Salvi är ett vitt portionssnus som kombinerar söt- och saltlakrits med viol i slim-format. I det populära slim-formatet får du en diskret passform som inte kompromissar med varken smak eller känsla under läppen. Dosan levereras med det uppfinningsrika gångjärnet i kombilocket, som Gustavus var först på marknaden med att införa. 

Gustavus Slim Cut Salvi är ett snus som uppfyller kraven enligt Swedish Quality Snus standard.

Mer information
Produktfamilj Gustavus
Nettoinnehåll (g) 15,4
pH-värde 8,5
Bas arom Salvia
Typ Vit Portion
Hållbarhet 26 veckor
Portioner/dosa 22 portioner
Påsetyp Slim
Vikt/prilla 0,7
Fukthalt 44%
Styrka Normal
Nikotininnehåll 10 mg/g

Innehåll: Tobak, vatten, smakförsärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E 501), fuktbevarande medel (E 1520), aromer.

Om Gustavus

Med sin mångfald av smaker blandat med noga utvalda råvaror utmanar Gustavus de traditionella snusnormerna. Gustavus var den första utmanaren till det gamla svenska snusmonopolet och har sedan år 2000 tillverkats på snusfabriken Vårgårda Kvarn. Gustavus erbjuder klassisk och vit portion samt den färgstarka Gustavus Slim Cut-serien med sin diskreta portionspåse och innovativa smakpalett. Genom ständig utveckling och förnyelse har Gustavusfamiljen anpassat sig efter dina förväntningar. Med både traditionsriktiga och innovativa smaker fortsätter Gustavus att bryta ny mark för vad ett snus kan och ska vara, både idag och imorgon.

Hitta återförsäljare

Här kan du söka bland återförsäljare för vårt snus i Sverige.

Alla produkter
 1. Alla produkter
 2. Gustavus
 3. Gustavus Original Portion
 4. Gustavus Vit Portion
 5. Gustavus Slim Cut Strong
 6. Gustavus Slim Cut Blue
 7. Gustavus Slim Cut Salvi
 8. LD
 9. LD Original Portion
 10. LD Original Vit Portion
 11. LD Original Portion Stark
 12. LD Original Lös
 13. LD 30 Original Portion
 14. LD 30 Original Vit Portion
 15. LD Salmiak Original Portion
 16. LD Salmiak Vit Portion
 17. Nordic Storm
 18. Nordic Storm Slim White Original
 19. Nordic Storm Large White Fresh
 20. Nordic Storm Slim White Fresh

Snusfabriken

Vårgårda kvarn

I vår snusfabrik Vårgårda Kvarn upprätthåller vi det stolta svenska tobaksarvet. Inuti de anrika kvarnbyggnaderna produceras idag traditionellt svenskt snus under varumärkena LD, Nordic Storm och Gustavus.

Läs mer om snusfabriken

Råvaror

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.