Gustavus

Gustavus är den första utmanaren till det svenska tobaksmonopolet som med ständig utveckling har anpassat sig efter dina förväntningar. Gustavus sortiment består idag av traditionella Original- och White-portion samt den innovativa Slim Cut-serien.

Återförsäljare av Gustavus
 • Gustavus Original Portion har en klassisk tobakssmak med högkvalitativ tobak, bergamott och en ton av blommighet och peppar vilket ger snuset en perfekt balans av syra, styrka och fyllighet. Levereras inklusive det uppfinningsrika gångjärnet på kombilocket, som Gustavus var först med att införa på marknaden.

  Gustavus Original Portion
 • Gustavus Vit Portion har en klassisk tobakssmak med högkvalitativ tobak, bergamott och en ton av blommighet och peppar vilket ger snuset en perfekt balans av syra, styrka och fyllighet. Levereras med det uppfinningsrika gångjärnet på kombilocket, som Gustavus var först med att införa på marknaden.

  Gustavus Vit Portion
 • Utmanarsnuset

  Med sin mångfald av smaker blandat med noga utvalda råvaror utmanar Gustavus de traditionella snusnormerna. Gustavus var den första utmanaren till det gamla svenska snusmonopolet och har sedan år 2000 tillverkats på snusfabriken Vårgårda Kvarn.

  Gustavus erbjuder klassisk och vit portion samt den färgstarka Gustavus Slim Cut-serien med sin diskreta portionspåse och innovativa smakpalett.

  Genom ständig utveckling och förnyelse har Gustavusfamiljen anpassat sig efter dina förväntningar. Med både traditionsriktiga och innovativa smaker fortsätter Gustavus att bryta ny mark för vad ett snus kan och ska vara, både idag och imorgon.

 • Gustavus Slim Cut Strong levererar en traditionell och kraftfull smak i modern tappning. Högt nikotininnehåll, bergamott och blommiga toner i en slim-påse ger dig en robust snusupplevelse. Kommer i dosa med patenterat kombilock.

  Gustavus Slim Cut Strong
 • Enbär och lavendel i en friskt blommig och kryddig kombination. Tack vare det populära slim-formatet passar portionspåsen diskret under läppen utan att kompromissa med smak och tobakskvalitet. Kommer i dosa med patenterat kombilock.

  Gustavus Slim Cut Blue
 • Söt- och saltlakrits i en perfekt balans toppas med en ton av viol vilket ger Gustavus Slim Cut Salvi en komplex men harmonisk upplevelse. Levereras i slim white-portionspåsar som sitter diskret under läppen. Dosan har det innovativa gångjärnet i kombilocket som Gustavus var först med att införa på marknaden.

  Gustavus Slim Cut Salvi
 • Snuset som andas nyskapande. Som den första riktiga utmanaren har Gustavus utvecklats för att möta dig oavsett vilket humör du är på.

Råvaror till snus

På Nordic Snus ser vi till att våra produkter alltid håller högsta kvalitet. Resan börjar redan när vi väljer vår tobak, långt innan det färdiga snuset till slut hamnar i den lilla portionspåsen i en av våra snusdosor. För att nå våra högt satta krav färdas vi runt hela jorden i jakt på rätt råvaror.

Samtliga produkter producerade av Nordic Snus är kontrollerade enligt vår standard Swedish Quality Snus.